Program atelier: L–V: 09:30 – 19:00, S: 11:00 – 16:00

Termeni & Conditii

TERMENI  DE GARANTIE COMERCIALA SI DE CONFORMITATE

PENTRU INCALTAMINTE

 

Toate produsele noastre au termen de garantie 30 de zile de la data cumpararii.

Garantia se solutioneaza prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise in vederea solutionarii garantiei cade in responsabilitatea clientului.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449 / 2003 republicata. Solicitarea garantiei presupune prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie dupa factura produsului / bonul fiscal / dovada platii si certificatul de garantie in original.

In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului / expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Produsele care prezinta defecte fizice precum : lovituri, crapaturi, rupture datorate in principal utilizarii in conditii neadecvate (altele decat cele recomandate pe etichetele / pliantele de intretinere) nu vor beneficia de garantie.

 

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE

 

Dupa fiecare purtare, incaltamintea se pune pe sanuri potrivite ca marime si forma. Incaltamintea trebuie curatata si uscata inainte de aplicarea oricarui luciu pentru incaltaminte, creme, preparate contra petelor etc. Cand folositi aceste produse de intretinere, cititi cu atentie instructiunile producatorului acestora.

Incaltamintea cu fete netede sau presate se curate de praf cu o carpa moale sau perie, iar petele de grasime sau alte impuritati se indeparteaza cu o carpa inmuiata intr-o solutie apoasa de detergent. Pentru buna intretinere a pielii, dupa cateva purtari se aplica cu ajutorul unei perii moi sau cu o carpa, un strat de crema pentru incaltaminte, dupa care se lustruieste cu o carpa moale sau cu o perie.

Incaltamintea cu fete din piele de antilopa sau nabuc, uscata, se perie cu o perie speciala pentru piele de antilopa. Nu folositi apa pentru ca fata materialului s-ar putea pata; petele de ulei sau grasimi se indeparteaza folosind solutie contra petelor, speciala pentru piele de antilopa sau nabuc.

Incaltamintea cu fete de lac, piei metalizate, lacuite, se curate de praf cu o carpa moale, ea trebuie ferita de contactul direct cu solventii organic (alcool, acetona, etc.).

Incaltamintea cu fete textile se recomanda a fi purtata pe timp uscat. Dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata de praf cu perie de haine uscata; nu se  introduce in masina de spalat rufe. Nu folositi inalbitori. Petele pot fi indepartate folosind solutie contra petelor, speciala pentru material textile, respectand instructiunile de utilizare recomandate de producatorii acestora.

 

TERMENI SI CONDITII GENERALE

Produsele sunt realizate doar manual in atelierul nostru pe baza de comanda in conformitate cu alegerile dvs. din culorile sau combinatiile de culori preferate in limita stocului disponibil. Termenul de executie este de maxim 14 zile lucratoare.

Produsele sunt realizate conform specificaţiilor clientului si nu sunt prefabricate, ele se realizeaza doar pe baza de comanda si se supun legilor in vigoare O.U. 34/2014, art.16 privind drepturile consumatorilor.

Va multumim pentru alegerea facuta!

Share

Comenzi telefonice: 0770301146